Thursday , February 22 2024

Luxxury “THE DRUNK EP” betyg 2/5 – The Drunk EP

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Anders Christensson)

[ep, Omega Point Records, betyg: 0]

I pressreleasen för San Francisco-baserade Luxxuru jämförs de med både Darkness och Scissor sisters. Mina tankar går istället till ett senare Dance or die, och även And one´s hårdare stunder. Titellåten “Drunk” skulle t.o.m kunna bli en ny “Deutschmaschine”. Resterande tre låtar håller dock inte samma mått. De rör sig i electrorock-landskapet, med tuffa riff och mycket attityd. En sämre kopia av The Faint helt enkelt. Godkänt, men inte mycket att hetsa upp sig över.

Skriven av: Anders Christensson

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …