V/A – Re:Connected 1.0

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[samling, Alfa Matrix, betyg: 0]

Nyfiken på den kontinentala synthscenen? En skiva som kan stilla den nyfikenheten är “Re:Connected 1.0”, en dubbel-CD som täcker det mesta från Tyskland och Be-Ne-Lux området. 28 artister leverar, för skivan, unikt material i form av liveversioner, remixar och helt nya låtar. De artister som representeras med livematerial är de legendariska Front 242 med “In November” och à;Grumh… med “Danger Zone”. Modernare dansmusik levereras av Sero.Overdose, Ayria, Epsilon Minus, Nebulah-H och Regenerator. Tyngre musik med dragning åt EBM, industriell rock och noise representeras av låtar med bland andra Virtual>

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …