Finska glam-gotherna The 69 Eyes röjer på Debaser

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Pelle Olofsson)

The 69 Eyes kommer till Stockholm och spelar på Debaser ikväll. Bandets magnifika, glammiga goth n´ roll lär dra en hel del svartklätt folk denna torsdagskväll. Bered er på mörk rock n roll, melankoli och de romantiska melodier som kommer att eka i Debasers lokaler. Gillar ni The Sisters Of Mercy, HIM och Hanoi Rocks vet ni vad det handlar om.

The 69 Eyes är ingen grupp som spelar i Sverige ofta. Senast var de på Arvikafestivalen, men det var länge sedan. Ni som missade dem då kan ta igen det nu. Med nya albumet Devils i bakfickan lär det bli en extra minnesvärd afton. Därefter åker bandet vidare på Europa-turnén så passa på att se dem när ni nu har chansen.

Plats: Debaser vid Slussen i Stockholm.
Tid: Öppnar kl 20.00, Konsert kl 21.30.
Åldersgräns: 18 år
På Scenen: The 69 Eyes och Mist of Avalon
DJ:s Tord & Nicklas (Ultrachrome)
Entré: 140:-

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …