Duran Duran gör sommarspelning i Stockholm

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Linda Iliste)

Cirkus får finbesök 28 juni, då Duran Duran når Stockholm med sin turné. Förra året kom det första albumet på över 20 år med samtliga fem originalmedlemmar och det är med anledning av just “Astronaut” som bandet begett sig ut på vägarna.
Duran Duran har än så länge hunnit med ett gäng spelningar i Nordamerika. En titt på låtvalet från dessa bådar gott för dem som vill få en kick av 80-talsnostalgi uppblandat med material från 90-talet och senaste skivan.
För fans som inte kan ta sig till Stockholm finns möjligheter att ett par dagar senare få en dos new romantik på andra sidan bron till Danmark; på Roskildefestivalen.

Mer information: www.duranduran.com

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …