Autoagression – Geäuschinformatik

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Philip Assarson)

[album, Dependent Records, betyg: 0]

Så var äntligen tiden inne för debutalbumet från Autoagression. “Geräuschinformatik” korsar tvärs genom elektrogengren med en industriellt kirurgisk precision, det är både aggressivt och målmedvetet. Bolaget Dependent har tidigare haft med Autoagressions skapelser på tre av de
fem Septic samlingarna, och senast ut var “Das Nyquist Theorem” på “Septic 5”.

För er som tidigare oavsiktligt missat Autoagression kan jag beskriva musiken som elektronisk en duell mellan Apoptygma Berzerk och Aphex Twin med technotransgruppen The Delta som domare i mitten. Albumet bjuder brett på rå industriell techno med generösa humörsvängningar som infriar till mer melodiöst experimentell och intelligent techno. Mycket hörvärt med andra ord.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …