The Confusions – Window Ep

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Pelle Olofsson)

[ep, Massproduktion, betyg: 0]

Svenska The Confusions har fått goda recensioner lite här och var, till exempel i Rolling Stone och Melody Maker. De har tydligen även orsakat Beatles-hysteri i Ryssland av alla länder. Hur låter då The Confusions? Inte speciellt upphetsande faktiskt. “Window” låter mest som Bryan Adams, och precis som honom vill den vara lite tuffare än den är. Men visst är det här något för människor som saknar den svenska indievågen anno ’92. Det är nog där The Confusions hör hemma egentligen. Plus för fina “I Will Never Let You Down”.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: H. Self - Country Songs

H. Self – Country Songs

Country Songs är uppföljaren till H. Selfs kritikerrosade debutalbum som kom härom året. H. Self …