Thursday , July 25 2024

Loud – Enemy

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, National, betyg: 0]

Skivbolaget National har profilerat sig genom att kombinera folklighet och kvalitet. I stallet finns artister som Wannadies, Stefan Sundström och The Mo, vilket drar upp föväntningarna på etikettens nya namn. Nya kapet Loud känns dock som en präktig miss.
Tung gitarrrock med kvinnlig sångerska – så långt allt okej. Värre är att det är opersonligt, fantasilöst och gapigt. Dussinrock av värsta sort, lite som ett hårdare Lambretta. Jag vill varken headbanga eller dansa, kroppens enda reaktion blir att sträcka sig efter stopknappen

Om Webbmaster

Kolla även

Anna Öberg – video till “Ligger på rygg”

Helsingborgsbördiga Anna Öberg har gjort sig ett namn med sin säregna skånska pop baserad på …