Friday , December 9 2022

Loud – Enemy

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, National, betyg: 0]

Skivbolaget National har profilerat sig genom att kombinera folklighet och kvalitet. I stallet finns artister som Wannadies, Stefan Sundström och The Mo, vilket drar upp föväntningarna på etikettens nya namn. Nya kapet Loud känns dock som en präktig miss.
Tung gitarrrock med kvinnlig sångerska – så långt allt okej. Värre är att det är opersonligt, fantasilöst och gapigt. Dussinrock av värsta sort, lite som ett hårdare Lambretta. Jag vill varken headbanga eller dansa, kroppens enda reaktion blir att sträcka sig efter stopknappen

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Morabeza Tobacco - Shadow Of The Cherry

Morabeza Tobacco – Shadow Of The Cherry

Morabeza Tobacco består av Gustav och Vanilla. De albumdebuterade 2019 med en självbetitlad platta och …