Duran Duran till Roskildefestivalen

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Linda Iliste)

Bokningarna har hittills varit en till synes långsam process som gett ett ganska oengagerat utslag.
Nu börjar dock listan inför sommarens Roskildefestival ta sig något. Nykomlingar som sticker ut är Interpol, Foo Fighters och Le Tigre. Brittiska The Tears ger publiken möjlighet att för första gången på åratal se de gamla Suede-medlemmarna Brett Anderson och Bernhard Butler på samma scen. Eller vad sägs om new romantikerna Duran Duran i form av 80-talets original line-up?
Sedan tidigare är det klart att Black Sabbath, Audioslave och Green Day kommer att finnas på plats för spelningar.

Än är det drygt 4 månader kvar till Roskildefestivalen för 34:e gången i ordningen sparkar igång 30 juni. Troligtvis innebär det att det under denna tid kommer att presenteras ytterligare flertalet positiva överraskningar i den än så länge relativt korta bandlistan.

För till dags dato fullständig bandlista och annan information: http://www.roskilde-festival.dk

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …