Wednesday , July 17 2024

Jeans Team – Oh Bauer

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[singel, Pluxemburg, betyg: 0]

Kvartetten från Berlin är tillbaka, redo att fortsätta med sitt erövringståg i Sverige. Ny platta kallad “Music Von Oben” är i faggorna och singeln “Oh Bauer” är ett hoppfullt smakprov på vad som komma skall. Jeans Team tycks ha mognat sedan sist och soundet har blivit fetare och mer dansorienterat sedan sist. Bra låt till trots så faller betyget lite beroende på att massor av mixar av samma låt är lite för tjatigt, även om dom drar åt så skiftande håll som Depeche, DAF och house samt en megamix uppbyggd kring “Oh Bauer”. Som kompensation ligger videon med på skivan.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …