ériC Rámsey – leS aNonym

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent )

[album, ériC Rámsey/Castorpollux, betyg: 0]

Denna lilla 7-spårsplatta är ett do-it-yourself-verk där göteborgaren ériC Rámsey tagit hjälp av vänner och bekanta och nätverket Castorpollux enligt en skönt okapitalistisk filosofi. De anonyma sångerna, numrerade 1-8 i förbryllande oordning, är charmfull, modern easy-listening för mjuka människor. Rámseys röst är utomordentligt behaglig och soundet mestadels akustiskt i en anda som påminner en smula om José Gonzales. Ett par snälla elgitarrer och vissa sprött klingande elektroniska inslag återfinns också, och det är rätt fint alltihop. Jag tror faktiskt Sophia Coppola gärna skulle kontakta Rámsey inför hennes nästa soundtrack. Själv längtar jag redan efter en fullängdare från denne uppenbart begåvade och egensinniga artist. Skivorna säljs till självkostnadspris via den egna hemsidan www.ericramsey.se

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Vogon Poetry - The Guide

Vogon Poetry – The Guide

Stor igenkänningsfaktor när Vogon Poetry nu är tillbaka med nytt material. Bandet har existerat sedan …