Wednesday , April 17 2024

Nytt om NIN

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Linda Iliste)

På nyårafton 04/05 kungjorde Nine Inch Nails att de var klara med nya albumet With Teeth. Entusiasmen har speglats något sparsamt i form av information, men däremot varit genuin när den väl presenterats. Trent Reznor har meddelat att han inte kan bärga sig inför det stundande skivsläppet och den turné som väntar.
Något releasedatum för själva skivan har ännu inte kommit; däremot fanns det redan i januari annonserade turnéplaner.

I dagarna har desto fler datum för spelningar med bandet dykt upp. Framför allt gäller det USA, men även en del festivaler i Europa. Än så länge finns de inte med på några nordiska dito. De fans som emellertid har möjlighet att ta sig till Tyskland har goda utsikter att få se Trent och hans live-entorage någon gång under den stundande sommaren. Här väntar nämligen, än så länge, uppträdanden på festivalerna Hurricane, Southside och Area 4.
För dem som inte är lika förtjusta i den typen av tilldragelser har även konstertdatum för Berlin, Paris, Barcelona och diverse städer runtom de Brittiska öarna spikats. Troligtvis väntar många ytterligare, på andra platser runtom i Europa.
Biljetterna som släppts har hittills sålt slut väldigt snabbt, så fans uppmanas att hålla sig ajour med utvecklingen. På Nine Inch Nails hemsida hänvisas besökare att på bästa sätt göra detta genom att registrera sig på mailing-listan.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …