Singstar Party – (Playstation 2)

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Andreas Wiss)

[spel, Sony / Nordisk Film, betyg: 0]

Singstar Party är en påbyggnad till fjolårets karaokesuccé till Playstation 2. Precis som i föregångaren döms och poängsätts dina sångprestationer utefter hur bra du kan följa låtarnas tonart och tempo. Huruvida du följer texten spelar dock inte någon roll. Det bjuds på trettio nya originallåtar med tillhörande videor att sjunga sig igenom. En nyhet är duettläget, där man med en partner växlar mellan att sjunga textrader separat eller tillsammans. Det allra roligaste är dock fortfarande att battla mot varandra, där man försöker slå varandras poäng. Det är lätt att komma igång och lika lätt att fastna. Låtutbudet är starkare än på originalutgåvan och gör skäl för ordet “Party” i speltiteln. Bland de roligaste titlarna hör Spandau Ballets “Gold”, Franz Ferdinands “Take Me Out”, Duran Durans “Hungry Like The Wolf”, Polices “Every Breath You Take”, Scissor Sisters “Take Your Mama Out” och Buggles “Video Killed The Radio Star”. Precis som på föregångarens finns det också mindre bra artistval, som Maroon 5, Natasha Bedingfield och Destiny's Child, även om dessa är mindre i antal denna gång. Singstar Party är en ultimat stämningshöjare på förfesten.

Om Webbmaster

Kolla även

Bromsen – har släppt det elektrorockiga debutalbumet Brothers in Mind

Bromsen, alias Richard och Karlo från Berlin, har fått fin kritik från indiepressen med sin …