Morrissey släpper live-DVD.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Den 22:a maj 2004 firade Morrissey sin födelsedag på Men Arena i Manchester där han uppträdde inför 20.000 lyriska fans. Denna konsert filmades och släpps nu på DVD'n “Who Put The “M” In Manchester?” den 6 april.

First Of The Gang To Die
Hairdresser On Fire
Irish Blood, English Heart
The Headmaster Ritual
Subway Train/Everyday Is Like Sunday
I Have Forgiven Jesus
I Know It’s Gonna Happen Someday
How Can Anybody Possibly Know How I Feel?
Rubber Ring
Such A Little Thing Makes Such A Big Difference
Don’t Make Fun Of Daddy’s Voice
The World Is Full Of Crashing Bores
Let Me Kiss You
No One Can Hold A Candle To You
Jack The Ripper
A Rush And A Push And The Land Is Ours
I’m Not Sorry
Shoplifters Of The World Unite
There Is A Light That Never Goes Out

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …