Tuesday , March 28 2023

Nya bokningar till WGT

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Linda Iliste)

Än återstår ett par månader till det är dags för årets, och i ordningen den fjortonde, Wave Gotik Treffen i Leipzig. Bandbokningen har dock sedan ett tag tillbaka pågått för fullt och är idag uppe i hela 92 konfirmerade artister. I lördags offentliggjordes de senaste 8 bokningarna:

Astrovamps (USA)
Patty Moon (D)
The Wounded (NL)
Mortiis (N)
Coinside (D)
Paul Roland (UK)
Darkseed (D)
Sonne Hagal (D)

Sedan tidigare är det bekräftat att bl.a. Das Ich, And Also The Trees, The Skeletal Family och Girls Under Glass kommer att spela under festivalen, tillsammans med gamla storheter som Human League och Steve Stranges legendariska Visage.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Kjellvander Tonbruket - Fossils

KjellvanderTonbruket – Fossils

KjellvanderTonbrukets förra album, Doom Country, var en grym platta, tung och lätt att falla pladask …