Front 242 släpper live-DVD

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jörgen Malmqvist)

“Catch the men” är namnet på Front 242:s första live-DVD. Konserten är inspelad på Lokersee Festen i Belgien den 4:e augusti 2004 och innehåller bland annat klassiska låtar som “Body to Body”, “Im Rhytmus Bleiben” och naturligtvis “Headhunter”. DVD:n kommer endast att kunna köpas via Alfa Matrix online-shop eftersom bandet ser “denna live-DVD mer som ett tack till bandets trogna fans än en officiell produkt”. En “Catch the men” T-shirt finns även att köpa och till de 1000 första som beställer DVD:n skickar Alfa Matrix med en samlingsskiva med nytt material från några av bolagets artister.

Under 2005 tänker Front 242 ge sig ut på en klubb-turné, vart och när de spelar är däremot inte klart.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …