Wednesday , April 17 2024

Het svensk electronica i Stockholm

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

På 80's i Stockholm presenterar man i morgon (fredag 14 januari) något fullkomligt väsenskiljt från åttiotalet. Då hyllar man nämligen den nya svenska elektroniska musiken med en fest. Mondo heter lokalen och den smått fantastiska artistparaden innehåller: Andreas Tilliander, Sophie Rimheden, Håkan Lidbo och Tomas Andersson, den senare gör ett “live och dj-set combo”.

Kvällen innebär också smygpremiär för Stockholms nya fredagsklubb E.V.I.L. (electronic voodoo and industrial lounge) i stora baren med DJ Conan & DJ Life i dj-båset och en livespelning med syntharduon System som även bjuder på sina projektioner.

Inträdet är facila hundra kronor och åldersgränsen är 20 år.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …