Het svensk electronica i Stockholm

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

På 80's i Stockholm presenterar man i morgon (fredag 14 januari) något fullkomligt väsenskiljt från åttiotalet. Då hyllar man nämligen den nya svenska elektroniska musiken med en fest. Mondo heter lokalen och den smått fantastiska artistparaden innehåller: Andreas Tilliander, Sophie Rimheden, Håkan Lidbo och Tomas Andersson, den senare gör ett “live och dj-set combo”.

Kvällen innebär också smygpremiär för Stockholms nya fredagsklubb E.V.I.L. (electronic voodoo and industrial lounge) i stora baren med DJ Conan & DJ Life i dj-båset och en livespelning med syntharduon System som även bjuder på sina projektioner.

Inträdet är facila hundra kronor och åldersgränsen är 20 år.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Kjellvander Tonbruket - Fossils

KjellvanderTonbruket – Fossils

KjellvanderTonbrukets förra album, Doom Country, var en grym platta, tung och lätt att falla pladask …