Tuesday , March 28 2023

Memento Materia håller festival i mars

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

Get Electrofied Festival 2005 är namnet på en ny endagars festival som går av stapeln den 19 mars på Kulturmejeriet i Lund. Bakom arrangemanget står skivbolaget Memento Materia som kommer att bjuda på fem spelningar. Av dessa kommer fyra att tillhöra Memento Materias egna stall, medan det femte bandet är inbjudna gäster.

Klara hittills är Colony 5, Interlace och Michigan. Både Interlace och Michigan står med färska plattor i ryggen, medan Colony 5 i samband med festivalen kommer att hålla releasekalas för sitt nya album. Colony 5 kommer även att spela in sin konsert för en kommande live-DVD.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Kjellvander Tonbruket - Fossils

KjellvanderTonbruket – Fossils

KjellvanderTonbrukets förra album, Doom Country, var en grym platta, tung och lätt att falla pladask …