Tuesday , November 29 2022

Sero.Overdose – No Time For Silence

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[album, Alfa Matrix, betyg: 0]

Killarna i Sero.Overdose kommer från Berlin. Jag kan mycket väl tänka mig att deras musik är uppskattad på klubbarna i staden, och övriga Tyskland med för den delen. Sero.Overdose spelar nämligen en dansant synthpop i likhet med Covenant och Apoptygma Berzerk. Tyvärr så innehåller inte No Time For Silence samma tyngd och klass som ovannämnda artisters alster. Refrängerna saknar tryck och texterna är alltför lättstrukna. No Time For Silence är ett OK synthpopalbum, men mer än så är det inte.

Om Webbmaster

Kolla även

Carlos Perón – experimentlusta och elektroniskt sväng

Han var med och startade det schweiziska kultbandet Yello, är en mycket välrenommerad producent, har …