Sunday , February 25 2024

Nebula-H – H20

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jörgen Malmqvist)

[album, alfa matrix, betyg: 0]

Belgiska Nebula-H har släppt sitt andra album och det skall upplevas och avnjutas på högsta volym läser jag, något som är fullt förståligt när man hör inledningsspåret “H D'or”. Detta är tempofylld EBM blandat med lite techno/house och det är full fart från början. “Witkin” och “Hypnos (vs. F.K)” är låtar som känns lite vassare än de andra, framförallt eftersom de tonar ner technon och släpper fram mer EBM. Nebula-H känns som ett band jag skulle vilja se och dansa till sent en kväll på Arvikafestivalen i sommar, fram till dess hoppas jag på möjligheten att få släppa loss till deras musik på stadens klubbar.

“H20” släpps även i en limiterad upplaga om 500 ex. där en bonus-DVD innehållandes livelåtar, video, foton, vykort mm ingår.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …