Thursday , December 7 2023

Martin Gore + Madonna = SANT?

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

Enligt nätupplagan av Side-Line har det gått rykten om att Martin Gore skriver material för Madonna, rykten som bekräftats av källor som står Depcehe Mode nära. Eftersom samarbetet fortfarande befinner sig i ett tidigt stadium går det inte ens att veta ifall det verkligen dyker upp någon låt signerad Martin Gore på nästa Madonna platta.

Madonna är bara den senaste artisten som Martin samarbetat med. Tidigare i höstas släppte OneTwo, som består av Claudia Brücken (Propaganda) och Paul Humphreys (OMD), sin debut EPdär Martin skrivit en låt. Även Gwen Stefani (No Doubt) kommer att ha en låt av Martin på sin kommande soloskiva.

Om Webbmaster

Kolla även

Radar och Josefin Berger skapar magi i Pappa Kapsyls julsaga

Karl-Bertil Jonssons julafton, Grinchen, Tomten är far till alla barnen, Fanny och Alexander, Musses jul …