Sunday , February 25 2024

Electrixmas – slutliga artistlistan spikad

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

Nu har då äntligen de två sista namnen till årets electriXmas avslöjats. Det blir de gamla mystiska hjältarna Portion Control och den något yngre och något mindre mystiske – men icke desto mindre fantastiskt underhållande – Mr Data, a.k.a. Alexander Hofman, som ställer upp på Mejeriet framåt Lucia i Lund.

Portion Control spelade nyligen på Tinitus i Stockholm och sägs ha blivit mycket uppskattade där, även om många tyvärr inte hade hunnit bli insläppta på festivalen ännu när de spelade. Alla ni får nu en ny chans nere i Skåne.

Alexander Hofman genomförde nyligen en bejublad potpurri-formad spelning på Zeros 10-årsfest, där det mesta av det bästa från hans långa karriär som Android och Mr Data avhandlades. Rykten säger att det blir en liknande föreställning på Mejeriet.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …