Thursday , February 22 2024

System Syn – Momentary absolution

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Out f Line/Universal, betyg: 0]

Den här promosingeln, eller rättare sagt låten, är plockad från System Syns kommande album. Fullängdaren kommer att heta Premeditated och håller hela plattan samma kurs och kvalitet som “Momentary absolution” kan den bli en riktigt trevlig nykomling på skivdiskarna.
Vad System Syn pysslar med här är nämligen svängig EBM med vissa melodiska drag av Depeche Mode och det är ju ingen skadlig kombination. Sången är effektförsedd i verserna, synthbasen rullar på och att höra den här låten på hög volym, live eller på klubb, skulle säkerligen få upp en och annan soffpotatis på dansgolvet. Bara att hålla tummarna, således, för att fullängdaren lever upp till smakprovet.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …