Lowe släpper efterlängtat debutalbum.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I dagarna släpper Lowe sitt debutalbum. Ett av band det pratats mycket om och som fått lysnade kritik för sina första singlar.

“Tenant” som albumet heter och nya singeln “Hear Me out” släpps på Megahype Records.

Albumet “Tenant” innehåller 11 vackra och melankoliska låtar, alla i samma stil som de första två singlarna “The Vanishing” och “Ahead of Our Time” – skivor som gjorde att bandet fick fans över hela Europa. “Vi är väldigt stolta över den här skivan och det känns nästan overkligt att ha den i handen efter två års hårt arbete” säger sångaren Leo. “Vi tycker att alla låtar är så bra att de skulle kunna släppas som singlar!”

Videon till nya singeln “Hear Me Out” har nyligen blivit färdigställd och den är definitivt Lowes mest kontroversiella video hittills. Det är en berättelse om dekadens, otrohet och förförelse, och i videon figurerar artister och modeller i ett hett ångande “Eyes Wide Shut” scenario. Under inspelningen blev dock ett band innehållande de hetaste scenerna stulet, vilket gjorde att vissa scener fick spelas in på nytt och produktionen blev försenad med flera dagar. De exakta omständigheterna kring stölden och eventuella motiv är ännu okända.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …