Friday , September 22 2023

Nightwish – Wish I Had An Angel

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Nuclear Blast, betyg: 0]

Andra Nightwish-singeln från Once, efter framgångsrika “Nemo” innehåller en original- och en demoversion av “Wish I Had An Angel”. Det är en snabb låt med snygg melodi och sång av Tarja och Marco Hietala. En instrumental version av “Ghost Love Score” ligger som andra spår här och därefter framför man Ankie Baggers 80-talshit “Where Were You Last Night”. Dessvärre känns det som att låten framförs seriöst och inte som det skämt man kunnat förvänta sig. Köp Nightwish förträffliga fullängdare Once istället så får ni både “Wish I Had An Angel” och sångversionen av “Ghost Love Score” samt ett pärlband av andra höjdare.

Om Webbmaster

Kolla även

Paul Rein – går tillbaka till åttiotalsrötterna på BEATBOXHBG23

På åttiotalet hade han stora framgångar med låtar som “Stop (Give It Up)” och “Lady-O”. …