Wednesday , July 24 2024

Dags för electriXmas igen!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

Efterföljaren till Virtual X-mas har blivit en lika trogen tradition som sin föregångare, när nu publiken i södra skåne (och tillresta från samtliga grannländer) för tredje gången får sig en härlig dos syntmusik lagom till jul.

Lördagen den 11 december står nämligen Neostalgia, Vogon Variety, Nangijala Records och Memento Materia åter som värdar på Mejeriet, av många ansett som Sveriges bästa livescen. Återigen är det tänkt att hela fem artister ska klämmas in i en enda lång och härlig kväll. Hittills klara är Welle: Erdball, Pride and Fall och svenska Sturm Café. Biljettpriset är 280 svenska riksdaler plus eventuell förköpsavgift, och då får man som traditionen bjuder också en samlingsskiva på köpet.

Länkar till de inblandade finner ni som vanligt till höger om denna nyhet. Mer information följer här på Zeromagazine.nu, så fort vi hör några fler detaljer.

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …