Marilyn Manson's 'Best of' släpps den September 28

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Stefan Albinsson)

Som tidigare nämnts kommer Marilyn Manson släppa en “Best Of” cd. Samlingen som har fått namnet “Lest We Forget” kommer att innehålla Depeche Mode covern Personal Jesus som kommer att släppas som singel. “Least We Forget” släpps den 28 september.

1. The Love Song
2. Personal Jesus
3. mOBSCENE
4. The Fight Song
5. Tainted Love
6. The Dope Show
7. This Is The New Shit
8. Disposable Teens
9. Sweet Dreams (Are Made Of This)
10. Lunchbox
11. Tourniquet
12. Rock Is Dead
13. Get Your Gunn
14. The Nobodies
15. Long Hard Road Out Of Hell
16. The Beautiful People
17. The Reflecting God

En limiterad version kommer även innehålla en bonus DVD innehållande följande videos; (s)AINT, mOBSCENE, This Is The New Shit, Disposable Teens, The Fight Song, The Nobodies, Autopsy, The Dope Show, Don't Like The Drugs, Rock Is Dead, Coma White, Long Hard Road Out Of Hell, The Beautiful People, Tourniquet, Man That You Fear, Cyrptorchid, Sweet Dreams (Are Made Of This), Dopehat, Lunchbox, & Get Your Gunn.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …