Comeback för Duran Duran i höst

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

Duran Duran håller nu på med finputsen av sitt nya album “Astronaut”. Skivan är den första på över 20 år som alla fem originalmedlemmarna medverkar på; Simon LeBon (sång), Andy Taylor (gitarr), John Taylor (bas), Nick Rhodes (keyboards) och Roger Taylor (trummor).

Första singel ut är “(Reach Up for the) Sunrise” som når skivdiskarna i slutet av september. Låten är producerad av Don Gilmore som tidigare samarbetat med bland andra Linkin Park, Avril Lavigne och Pearl Jam.

Albumet beräknas finnas i handeln i början av oktober och kommer att följas av en världsturné. Låtlista och mer information finns på gruppens hemsida.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …