Saturday , March 25 2023

Bobbysinger on the run!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Stefan Albinsson)

Glada nyheter för alla er som går och väntar på att Bobby skall släppa nytt material. Sångaren från bandet Julian Brandt försöker nu på sig en liten solokarriär. Till sin hjälp har han bla Carl Hammar (Daybehavior), Joakim Hjelm & Carl Delorean (Kamera), Space Age Baby Jane och Johan Kinde (Lustans Lakejer). Två av låtarna finns nu att ladda ned på Julians hemsida! www.julianbrandt.com
Vad det gäller Bobby, har bandet spelat in nytt material i sommar, “Dancing In L.A”, “The Cartoon Detectives” & “Come Crashing In” är några av titlarna. Bandet håller även på att förhandla fram ett nytt kontrakt, men än så länge är ingenting klart.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: H. Self - Country Songs

H. Self – Country Songs

Country Songs är uppföljaren till H. Selfs kritikerrosade debutalbum som kom härom året. H. Self …