Peking Laundry – Don’t Turn Away

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[singel, Cochero, betyg: 0]

Senaste stjärnan på den svenska koalitionspopens himmel är Peking Laundry. Duon består av Martin Landquist (aka Nåid) samt Martin Sköld (bassist i Kent).

Första alster att nå allmänheten är singeln “Don’t Turn Away”. Låten är en smäktande vacker ballad med glittrande piano och hög mysfaktor, både under sommarkvällen och framför vinterbrasan. Om detta är ett rättvisande smakprov från en kommande platta så vågar jag nog påstå att jag funnit en ny favorit.

Och skulle det nu vara så att låter ger upphov till ett behov av att handla kläder så är inte detta så konstigt. “Don’t Turn Away” har nämligen under våren hörts i reklam för ett visst konfektionsföretag.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Vogon Poetry - The Guide

Vogon Poetry – The Guide

Stor igenkänningsfaktor när Vogon Poetry nu är tillbaka med nytt material. Bandet har existerat sedan …