Claudia Brücken aktuell med nya projekt

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

Claudia Brücken från legendariska gruppen Propaganda avslöjar för Side-Line att hon kommer att sjunga minst en duett med Erasures Andy Bell på dennes kommande soloskiva. Hon kommer även att hjälpa till med körsången på skivan.

I övrigt är Brücken aktuell med gruppen Onetwo som även består av gamle OMD-räven Paul Humphreys. Det är samma konstellation som låg bakom Apoptygma Berzerks låt Unicorn, där Brücken sjöng duett med Groth och Humphreys producerade. Kommande skivan med Onetwo kommer enligt den officiella hemsidan att heta “Some Things Are Happening”. Redan i september kommer Onetwo att genomföra en spelning på brittisk mark och förutom Onetwo låtar utlovas även klassiker av Propaganda och OMD.

Vidare kommer Brücken att för en kväll återförenas med Suzanne Freitag i samband med en Trevor Horn festival i november titulerad Produced by Trevor Horn. Förutom Propaganda kommer även The Buggles, ABC, Pet Shop Boys, Art Of Noise med fler att uppträda under kvällen.

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …