Friday , December 2 2022

The 3 Cold Men – s/t

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[album, SSI/Soulfood, betyg: 0]

T3CM spelar synthpop fast förankrad i det glada 80-talet, men i detta fall är det inte så glatt. Fransmännen drar sig mer åt electrogoth-hållet men influenserna verkar sannerligen finnas hos Soft Cell, Ultravox och naturligtvis Visage vars “Fade to Grey” äras med en coverversion som avslutning. Och sånt är ju aldrig fel. Men i sin helhet är det här för enformigt och trist, det har definitivt gjorts bättre synthpop än så här.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Månskensbonden - Nånstans Längs En Bortglömd Breddgrad

Månskensbonden – Nånstans Längs En Bortglömd Breddgrad

Markus Bergfors är tillbaka i glesbygden med sitt andra album. Han har blivit äldre, storstaden …