Thursday , December 7 2023

Cycloon – Waterskills

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[album, SSI/ Soulfood, betyg: 0]

Jag trodde först att detta var en samlingskiva då låtarna skiljer sig ganska markant åt. Cycloon låter mestadels som ett klassiskt EBM-band, men i några låtar möts man som lyssnare av ett mer dansant och instrumentalt sound. Cyclon klarar de båda stilarna bra men som bäst är de när de drar ner på tempot som i den instrumentala “A Rising Pale” som får mig att känna vibbar av Kraftwerk.. I Albumbetitlade Waterskills får man dessutom till en riktigt bra
synthpoplåt.

Om Webbmaster

Kolla även

Radar och Josefin Berger skapar magi i Pappa Kapsyls julsaga

Karl-Bertil Jonssons julafton, Grinchen, Tomten är far till alla barnen, Fanny och Alexander, Musses jul …