Thursday , April 18 2024

Välkommen till Polyradah

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

Året är 2147, 43 år efter katastrofen och jorden är fortfarande till stora delar obeboelig. En del storstäder finns kvar och erbjuder trygghet för de överlevande, men tryggheten kontrolleras av företag som Polyradah.

Låter det som inledningen till ett synopsis för en science fiction-film? Kanske, men detta är tyska No Comments nya album. Ett album som ska släppas enbart på DVD med fullt surroundljud och givetvis ackompanjerat av en film, skapad av svenske konstfilmaren och musikvideokreatören Anders Weberg. Det finns nu en mycket lovande trailer att se på Anders websida, länk till höger. Zero kommer givetvis att följa tillkomsten av detta spännande album och rapporterar löpande om framstegen.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …