Boytronics alla 12″ snart tillgängliga

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

För ett par år sedan sammanstrålade Holger Wobker och Hayo Panarinfo, frontmän för Boytronic under olika perioder. Föreningen blev lyckad och resulterade förra året dels i ett helt nytt album, dels i en återutgivning av klassikern The Working Model.

2004 års Boytronic release är ett dubbelalbum med titeln Maxi. Maxi kommer att innehålla alla Boytronics klassiska 12″ versioner, nya mixar av tidigare utgivet material samt fyra helt nya spår. På gruppens hemsidan ligger låtlistan ute för den som är nyfiken.

Maxi beräknas släppas i juli.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …