Tuesday , March 28 2023

Popaganda 2004 börjar idag

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Pelle Olofsson)

För tredje året i rad arrangeras Popaganda ute vid Stockholms Universitet. Gratisfestivalen var redan från start en succé och även i år har man ett imponerande artistutbud. Arrangörerna bjuder bland annat på Pluxus, Bergman Rock, Meine Kleine Deutsche, Jeans Team, Markus Birro, Slagsmålsklubben, Laakso, Andreas Tilliander, Johan Skugge och Marit Bergman. Och bjuder är verkligen rätt ord i sammanhanget. Nytt för i år är scenen för elektronisk musik inne i Allhuset. Nu gäller det bara att vädret håller i sig.

Var: Universitetsområdet, t-bana Universitetet.
När: 28-30/5, kl 13:30-01:00 (Allhuset har öppet till 03:00.)
Entréavgift: 0:-
Åldersgräns: 18 år.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Kjellvander Tonbruket - Fossils

KjellvanderTonbruket – Fossils

KjellvanderTonbrukets förra album, Doom Country, var en grym platta, tung och lätt att falla pladask …