Wednesday , July 17 2024

Skinny Puppy-special på Tech Noir

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Andreas Wiss)

Ikväll, den 22 maj, är det säsongsfinal för Tech Noir. Huvudtemat för kvällen är Skinny Puppy. Med anledning av Skinny Puppys nya album, The Greater Wrong of the Right, kommer flera låtar från detta att spelas upp. Zero kommer även att finnas på plats och dela ut ett begränsat antal exemplar av det senaste numret, som innehåller en stor intervju med Nivek Ogre, sångaren i det ovan nämnda legendariska bandet. Under kvällen kommer det även att bjudas på smakprov från Ministrys kommande album The Houses of the Molé. Arvikafestivalen kommer också att finnas på plats och har med sig en festivalbiljett som ska lottas ut.

I övrigt bjuds det som vanligt på tre välfyllda dansgolv tonsatta med synth, industri, goth, EBM och annan elektronisk musik. Som vanligt är lokalen för kvällen i ära Kolingsborg vid Slussen i Stockholm. Festligheterna sätter igång klockan 21 och upphör vid 03. Medlemskap, som går att anmäla på Tech Noirs hemsida, krävs för inträde.

Fotnot: En stor intervju med Ministrys Al Jourgensen kommer att finnas med i Zeros kommande sommarnummer.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …