Sunday , October 1 2023

Picknick ny festival med singer/songwriters.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

En ny musikfestival med namnet Picknick arrangeras 11 och 12 juni i Göteborg respektive Stockholm. Artister från den svenska och internationella singer/songwriter-scenen samlas då för två dagars musikupplevelser.

Premiären sker i Härlandapark i Göteborg och fortsätter dagen efter vid Saltsjökvarn nära Slussen i Stockholm.

Bokade till de två dagarna i Göteborg och Stockholm är amerikanske Richard Buckner, Kristofer Åström, Nicolai Dunger, Anna Ternheim, fransmannen Syd Matters, Tiger Lou, amerikanske Denison Witmer. Enbart i Stockholm spelar dessutom Ane Brun och Tomas Andersson Wij.

Fler artister tillkommer.

Om Webbmaster

Kolla även

Cold Connection – tolkar Pages “Aska” och bjuder på snygg musikvideo

Häromåret släppte Page låten ”Aska” på en uppskattad EP med samma namn. Nu har Cold …