Wednesday , June 12 2024

Mycket elektroniskt på festivalen Beat Goes On.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I helgen går startskottet för den nya festivalen Beat Goes On i Lund.

Den 21-22 maj kommer flera av landets hetaste artister att betträda de två scenerna. Hittills har festivalen bokat många electronica- akter. Bland annat kommer Bauri, Light Bulb Project, Sophie Rimheden, Paddington DC, Differnet och Slagsmålsklubben spela.

Det är dock ingen renodlad electrofest utan även band som De Stijl, Florian, Dipper och Granada står med bland artisterna.

Biljetterna är släppta och finns på Julius biljettservice och kostar 160 kronor + förköp för båda dagarna. Festivalen förväntas få en hel del besökare även från Stockholmsområdet och har därför hyrt in en buss som kör tur och retur till ett bra pris.

Om Webbmaster

Kolla även

Whole – “Valson”

Nu över till en intressant duo.  Whole består av Thomas Schernikau från Depeche Mode-hyllningsbandet Forced …