Manson släpper nytt material

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Stefan Albinsson)

Marilyn Manson har åter begett sig in i studio. Materialet kommer att finnas på den “best of” cd som bandet planerar att släppa till hösten. Första singelsläppet kommer att bli en cover på Depeche Modes “Personal Jesus”. Även en DVD kommer att släppas, som kommer att inkludera “(s)AINT”. Låten var tänkt som ett singelsläpp från “The Golden Age of the Grotesque” men nu blir så inte fallet utan videon kommer att finnas med på DVD´n. Manson och deras gitarrist John5 kommer inför den nya cd´n att gå skilda vägar. Nu gitarrist är ännu inte klart.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …