Electronica under Stockholms Museinatt

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Helgens stora kulturhändelse i huvudstaden är utan tvekan Museinatten. Projektet Industrial Cool, som Zero tidigare rapporterat om och som fått mycket uppmärksamhet i media på sistone, kommer att inta Tekniska Museet. Där kommer man kunna “uppleva ett spännande möte mellan elektronisk musik, experimentell film och dans”. Filmen “Sugar Added – Further dimensions of Industrial Cool” som smygvisades i SVTs Musikbyrån härom veckan, kommer här premiärvisas i sin helhet, ackompanjerat av en dansföreställning koreograferad av Susanna Helldén och Magnus Nordberg.

Det blir också en mängd live-musik av hög internationell klass, då Selko, Andreas Tilliander, Håkan Lidbo, Tomas Andersson och J Kallback alla kommer stå på scen och köra varsitt set.

Arrangemanget ingår i Museinatten och alltså kommer man in utan att betala någon entré om man har Museipasset, för alla andra går det dock bra att betala för enbart det här arrangemanget och då blir det facila priset 60 kronor. För mer information se Museinattens hemsida, länk till höger.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …