Wednesday , May 22 2024

Anna Ternheim – S/t

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Henrik Nyström)

[ep, , betyg: 0]

Svenska singer/songwritern Anna Ternheim är för tillfället (februari) ute på turné med Nicolai Dunger. Kommer de till din stad tycker jag du ska passa på att gå och se dem. På hennes självbetitalade EP tassar hon försiktigt fram tillsammans med en akustisk gitarr och ett piano som enda följeslagare. Resultatet blir lika sparsmakat som det låter och Anna visar att hon är en riktigt begåvad låtskrivare i spår som “I’ll Follow You Tonight” och “To Be Gone”. Anna Ternheim är med all säkerhet ett namn du kommer att höra igen.

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …