Sunday , December 4 2022

A Flock of Seagulls och Kajagoogoo återförenas på VH1

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Karin Bolin)

MusikTV-kanalen VH1 har i sin programserie Bands Reunited bl a återförenat åttiotalsbanden A Flock of Seagulls och Kajagoogo. Det förstnämnda bandet hade en stor hit med låten “I Ran” i början av åttiotalet, men bandet är kanske mer känt för frontfiguren Michael Scores frisyr. Den speciella håranrättningen har parodiserats bl a i filmen The Wedding Singer.

Kajagoogoo, med sångaren Limahl, hade en dansgolvshit med låten “Too Shy” i det tidiga åttiotalet. Limahl hade också en framgångar med låten “Never Ending Story” i mitten av åttiotalet. Låten var också ledmotivet i filmen med samma namn.

Missade du dagens återföreningar med banden, håll utkik efter repriser.

Om Webbmaster

Kolla även

Francesca e Luigi & Tobias Bernstrup – “Losing my Heart”

Göteborgs mest glamorösa italo disco-ambassadörer, Francesca e Luigi, avslutade nyligen sitt Dirty Disco-maraton, med smått …