A Flock of Seagulls och Kajagoogoo återförenas på VH1

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Karin Bolin)

MusikTV-kanalen VH1 har i sin programserie Bands Reunited bl a återförenat åttiotalsbanden A Flock of Seagulls och Kajagoogo. Det förstnämnda bandet hade en stor hit med låten “I Ran” i början av åttiotalet, men bandet är kanske mer känt för frontfiguren Michael Scores frisyr. Den speciella håranrättningen har parodiserats bl a i filmen The Wedding Singer.

Kajagoogoo, med sångaren Limahl, hade en dansgolvshit med låten “Too Shy” i det tidiga åttiotalet. Limahl hade också en framgångar med låten “Never Ending Story” i mitten av åttiotalet. Låten var också ledmotivet i filmen med samma namn.

Missade du dagens återföreningar med banden, håll utkik efter repriser.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …