A Flock of Seagulls och Kajagoogoo återförenas på VH1

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Karin Bolin)

MusikTV-kanalen VH1 har i sin programserie Bands Reunited bl a återförenat åttiotalsbanden A Flock of Seagulls och Kajagoogo. Det förstnämnda bandet hade en stor hit med låten “I Ran” i början av åttiotalet, men bandet är kanske mer känt för frontfiguren Michael Scores frisyr. Den speciella håranrättningen har parodiserats bl a i filmen The Wedding Singer.

Kajagoogoo, med sångaren Limahl, hade en dansgolvshit med låten “Too Shy” i det tidiga åttiotalet. Limahl hade också en framgångar med låten “Never Ending Story” i mitten av åttiotalet. Låten var också ledmotivet i filmen med samma namn.

Missade du dagens återföreningar med banden, håll utkik efter repriser.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …