Sparks kommer till Sverige

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

De två spelningar legendariska Sparks gav på Södra Teatern i Stockholm förra året när de efter 25 år återvände till Sverige bemöttes med idel pressrosor och många svor säkert ve och förbannelse över att de missade de spelningarna.

Men nu finns det en chans till att få se bandet, då de den 27 och 28 mars återvänder till Södra Teatern för två spelningar. Dessa konserter kommer förövrigt att spelas in för en live-DVD i ett exklusivt samarbete med Johan Renck.

Och i samband med vårens turné kommer duon senaste platta “Lil’ Beethoven” att återutges i en limited deluxe-version med 5 bonusspår och ett röstspår med Ron Mael’s berättelse om hur karaktären Lil’ Beethoven blev till.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: H. Self - Country Songs

H. Self – Country Songs

Country Songs är uppföljaren till H. Selfs kritikerrosade debutalbum som kom härom året. H. Self …