In-A-Sense – Demo

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Stefan Albinsson)

[demo, , betyg: 0]

In-A-Sense är ZERO´s första demoband från USA. Soundet på den här demon låter väldigt amerikanskt. Den amerikanska synth-popen har vuxit de senaste åren och den har också ett karakteristiskt sound. Detta har även In-A-Sense anammat. Det är lite lagom halvmesigt och trallvänligt, med klara influenser från 80-talet. Starkaste låten på detta trespårs demo är “Passion in your Eyes” en låt med en refräng som sätter sig och en stark melodi. Som jag ser det skulle bandet mycket väl kunna vara ett av de banden som det amerikanska synthbolaget A Diffrent Drum signar i framtiden. Musiken finns nu tillgänlig på siten: http://www.sonicbids.com/na/epk_frameset.asp?t_id=4510
Eller genom en beställning till: strafe@optonline.net

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …