Friday , December 2 2022

BLUNDA – Blunda

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Stefan Albinsson)

[demo, , betyg: 0]

Blunda är trio spelar en lättsam och trevlig synthpop med klara referenser till 80-talet. Produktionen är lätt och väldigt avskalad, på sina ställen känns produktionen lite väl lätt och avskalad bl.a. annat i “Behind Thoose Eyes”. Sångaren Carl-Johan Lann verkar försöka få en lidelse in röst, på sina ställen lyckas han bra, men i det stora hela känns det som han kan mycket bättre. Om Blunda kan få fram detta, med hjälp av lite mer rutin och produktionshjälp är BLUNDA absolut ett band man inte bör blunda för!

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Månskensbonden - Nånstans Längs En Bortglömd Breddgrad

Månskensbonden – Nånstans Längs En Bortglömd Breddgrad

Markus Bergfors är tillbaka i glesbygden med sitt andra album. Han har blivit äldre, storstaden …