Thursday , June 20 2024

BLUNDA – Blunda

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Stefan Albinsson)

[demo, , betyg: 0]

Blunda är trio spelar en lättsam och trevlig synthpop med klara referenser till 80-talet. Produktionen är lätt och väldigt avskalad, på sina ställen känns produktionen lite väl lätt och avskalad bl.a. annat i “Behind Thoose Eyes”. Sångaren Carl-Johan Lann verkar försöka få en lidelse in röst, på sina ställen lyckas han bra, men i det stora hela känns det som han kan mycket bättre. Om Blunda kan få fram detta, med hjälp av lite mer rutin och produktionshjälp är BLUNDA absolut ett band man inte bör blunda för!

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …