Wednesday , July 24 2024

Super Jupiter – EP 03

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Stefan Albinsson)

[ep, Only for you Records, betyg: -]

Den här Ep'n börjar riktigt bra. “Got to get Some” är trevlig, trallvänlig synthpop av hög klass. De andra låtarna när tyvärr inte samma höjder. Det går på halvfart och jag rycks inte riktigt med. Låtarna saknar helt enkelt det där lilla extra som gör dem minnesvärda. Men jag tror ändå att den här gruppen kan bli intressant i framtiden De har nämligen ett karismatiskt och speciellt sound. Det går inte riktigt att sätta en stämpel på dem eller jämföra dem med någon annan grupp. Med ett starkare låtmaterial hade Super Jupiter kunnat vara riktigt bra. De har kunskaperna och de kan skapa en skön stämning med sin musik. Jag hoppas de bjuder på fler låtar i stil med “Got to get Some” i framtiden.

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …