Wednesday , April 17 2024

Conetik – Dead End

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Stefan Albinsson)

[singel, Refried INC, betyg: -]

Conetik är namnet på en elektropopgrupp från vårt vackra grannland Norge. “Dead End” är en trallvänlig historia som finner sig väl tillrätta i min Cd-spelare. Men tyvärr är den lite i tamaste laget. Det är verkligen synd att killarna inte vågat ge låten mer krydda och driv. Med sin sköna melodi har nämligen “Dead End” potential att bli en riktig dansgolvsröjare. Tyvärr gäller samma sak för alla mixarna på skivan. De är för välpolerade och snälla. Men det är skönt att lyssna på och med lite roligare människor bakom rattarna kan Conetik gå långt. Jag väntar med spänning på nästa skivsläpp där de förhoppningsvis tuffat till sig.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …