Nattsudd Galore@Mondo Stockholm

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Bor man i Stockholm och känner för att avnjuta lite andra tongångar än elektroniska finns det ett ypperligt tillfälle till det den 5 januari då Mondo i samarbete med Woody, Klubb Kaiser, Nighttrane samt Nattsudd arrangerar en helkväll med Surf, Rockabilly, Psychobilly, Country och soul.

Under kvällen kommer Knock-Out Greg and Blue Weather, The Hi-Winders, The Go Getters och The Pipelines att uppträda live och mellan banden kommer Svante Grundberg, Linea Amedé, Martin Jönsson, Woody-Sabina och gänget från Klubb Kaiser att bjuda på swing, jump, blues, rock'n'roll, surf, rockabilly, psychobilly, country och soul med mera på tre olika dansgolv.

Plats: Mondo, T-bana Medborgarplatsen

Tid: 21-03

Inträde: 100+ avgift, biljetter köpes på Ticnet, Pet Sounds och Skivfönstret Ringen vid Skanstull.

Åldersgräns: 20

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …