Fox N' Wolf – Fox N' Wolf

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[singel, Nunk Records, betyg: -]

Sakta men säkert börjar det växa fram en ny scen här i Sverige med artister som till skillnad från merparten av banden inom svensk Synthpop vågar ta ut svängarna och göra något nytt. Och ett av banden på denna nya scen är Fox N’ Wolf vilka bildades våren 2002 och för en tid sedan släppte denna singel på både vinyl och cd.

Gruppen består av Magnus Engstedt och Mirejam Shala, och den musik dessa två skapat är en väldigt slamrig, ociviliserad samt egen mix av tuggummipop från 80-talet, Synthpop, konstiga Electro beats och sång med en skönt kaxig attityd i sig

Gillar man band som Adult, X.Lover och den typen av band är detta helt klart en grupp man inte ska missa.

Tyvärr saknar bolaget som gett ut plattan svensk distribution, men skivan går köpa på den officiella siten, antingen genom en länk till en norsk skivbutik på nätet eller genom att man mailar bandet och beställer ett ex.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …