Saturday , February 24 2024

Megaparty på 80's samt Tech Noir under Lucia

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Under namnet Svart Lucia och med sloganen “Två klubbar, två kvällar och två Luciatåg som kommer att gå till historien” presenterar 80’s samt Tech Noir i morgon och på lördag ett storslaget program med Luciatåg, flera stora band live och mycket mer.

I morgon är det 80’s som arrangerar och då bjuder man på Luciatåg lett av Miss Inga, DayBehavior som nyligen gjorde comeback med plattan “Have you ever touched a dream” på Memento Materia labeln live och lite överraskningar.

Alla tre dansgolven är öppna och på det stora dansgolvet är det Life, Pauli Sudra samt Marina Schiptjenko från Vaacum som bjuder på musik från 80-talet och framåt, och på det andra dansgolvet har man bjudit in Jean Skarstedt från Kaos World, vars fester blivit mycket omtalade, och på det tredje dansgolvet bjuder Martin och DaKe från The Farm på Indiepop. Förutom allt detta blir även julklappsutdelning till de 100 första gästerna och mycket annat skoj

Och efter man vilat några timmar är det dags att på lördagskvällen åter bege sig till Kolingsborg och Tech Noirs fest.

De som uppträder live denna kväll är Run Level Zero samt Interlace, och Luciatåget denna kväll står Cyberia City för, vilket enligt arrangörerna är något man inte ska missa.

Dessutom kommer vi på Zero i samarbete med Tech Noir ha smygpremiär på vårat senaste nummer, som finns ute i butikerna på måndag.

Och de som bjuder på musik när inte banden uppträder är Tech Noirs Dj:s Conan, Rauz, Life, Dieter samt vänner.

Tiden: 22-03,

Inträde: 100 för varje kväll

Medlemskap i Tech-Noir eller 80’s krävs för att komma in.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …